top of page

Blogs laten schrijven, boost je online vindbaarheid

Als je regelmatig blogt laat je zien dat je een professional bent.  Google gaat namelijk goed op unieke, sterke, inhoudelijke teksten en registreert jouw website daarmee als een goede. Hogere positie op de Google-ranglijst dus! 

 

Daarnaast krijgt elke blog een eigen pagina binnen je website. Dat betekent extra mogelijkheden voor bezoekers om op te landen binnen jouw website. Als jouw blogs geschreven zijn met inhoudelijk belangrijke informatie voor jouw doelgroep - en de juiste zoekwoorden - neemt het aantal bezoekers via Google rap toe!

Merel Mollema Fotografie - Manu - 4_edited.jpg

'Don't use big words, they mean so little.' - Oscar Wilde

Geen tijd om zelf te bloggen? Zo laat jij je blogs schrijven

Oké, je wilt beginnen met bloggen maar je hebt er echt geen tijd voor. Met de juiste zoekwoorden voor Google vertel ik jouw verhaal in blogs. Samen spreken we af  of je een losse blog nodig hebt, maandelijks of zelfs wekelijks. 

01 Nice to meet you

Een fijne samenwerking begint altijd bij een kennismaking. 

Ik luister graag naar je verhaal, missie en wensen. Wat voor blogs wil je laten schrijven en hoe vaak? Denk je aan sporadisch een blogje posten? Of juist met flinke regelmaat om je online vindbaarheid te boosten? 

03 Let's do this!

Jaaa, we gaan samenwerken! Superleuk. Nu beginnen we pas echt. In een uitgebreid gesprek vertel je alle ins en outs van jou en je bedrijf. Ik luister goed naar je passie, want precies dat gevoel laat ik doorschemeren in de blogs. Hoe beter ik je leer kennen, hoe beter de woorden die ik voor je schrijf. 

05 Toetsen en tikken

En dan het echte werk: ik sluit me op en schrijf ongestoord aan jouw blogs. Dit gebeurt meestal in Word. Jij hebt ook nog de gelegenheid om aanpassingen (of last minute wijzigingen) door te geven. Misschien was je nog interessante info vergeten die je écht nog in je laatste blog wilt hebben staan. Fixen we.

02 Quanto costa?

Nadat ik een goed beeld heb van jou en je onderneming, stel ik een offerte op. Hierin specificeer ik wat ik voor je ga doen en wat het kost. Hoe vaak wil je blogs laten schrijven? Hoe groot moeten ze zijn? En plaats je de blogs zelf online of doe ik dat voor je? Hoe vaker we samenwerken, hoe voordeliger. Wel zo fair.

04 Start with SEO

Als eerste duik in de wereld van jouw bedrijf. Of eigenlijk in de wereld van jouw klant. Met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek ontdek ik welke zoekvolumes passen bij jouw producten of diensten. Mijn blogs ontvang je altijd met een SEO-bijlage. Zo zie je precies welk zoekwoord bij welke blog centraal staat. 

06 Online

De definitieve blogs zijn finally here! Zet je ze gelijk online of is de webbouwer nog niet klaar? Als je met regelmaat blogs laat schrijven, kan ik ze ook voor je online zetten. Zo heb je er helemaal geen omkijken meer naar. 

' The most complicated skill is to be simple.' - D. Stojanovic

Merel Mollema Fotografie - Manu - 8_edited_edited.jpg
Manu's Script & Your Flow Events collab logo

Florien Wiersma

'Manu is supergoed bereikbaar en de communicatie verloopt heel prettig. Zowel via telefoon, als via WhatsApp en e-mail. Heel fijn om snel een reactie te ontvangen als je vragen hebt of ergens op dat moment mee bezig bent!'

Manu's Script & Birra Moretti collab logo

Kim Trotz

'Manu schrijft helder, communiceert duidelijk en lost alles op met haar creatieve kijk. Haar manier om te leven en werken als een Italiaan is ook nog eens inspirerend!'

Manu's Script & strangergirlsclub collab logo

Trudy Giavedoni

'Manu is betrouwbaar, bereikbaar en wat we voornamelijk zoeken in een copywriter: punctueel en nauwkeurig. Ze ontzorgt niet alleen, we leren ook nog eens van haar werk!'

bottom of page