top of page

Eindredactie zet puntjes op de i

Wanneer je met hart en ziel hebt gewerkt aan een nieuwe website, magazine of boek, is het logisch dat je je uiteindelijk blindstaart op de teksten en opmaak. Je hebt het al een miljoen keer overgelezen, aangepast en verbeterd. Maar het lijkt wel of je ogen je voor de gek houden: je ziet het echt allemaal niet meer.

 

Non-stop ben je ermee bezig geweest en je collega’s willen het ook niet nog een aller-allerlaatste keer nakijken. En de deadline nadert.

Hier is eindredactie voor in het leven geroepen! Tekstcorrectie en opmaakcheck in één.

Writing is easy. All you have to do is cross out the wrong words.'-  Mark Twain

Complete eindredactie? Of is een simpele taalcheck genoeg?

Het project is eindelijk bijna af! Jouw boek, magazine of nieuwe website heeft na lang zwoegen eindelijk de finish in zicht. Die laatste puntjes op de i (en dat zijn er nogal wat, believe me), wil je niet over het hoofd zien.  Het zal je toch niet gebeuren dat je niet serieus wordt genomen, alleen omdat je foute tekst afbreuk doet aan je professionaliteit? 

01 Nice to meet you

Een fijne samenwerking begint altijd bij een kennismaking. 

Ik luister graag naar je verhaal, missie en wensen. Wil je een complete eindredactie voor laatste editie van je magazine? Of nadert de deadline van dat boek dat je eindelijk hebt geschreven?

03 Let's do this!

Jaaa, we gaan samenwerken! Superleuk. Nu gaan we echt beginnen. Binnen onze afgesproken tijd zet ik alles op alles om jouw project op te poetsen: een foutloze versie van jouw meesterwerk. 

02 Quanto costa?

Na onze kennismaking heb ik een goed beeld van wat ik jouw verzoek. Ik stel ik een offerte op waarin ik specificeer wat ik voor je ga doen en wat het kost. Hiervoor kijk ik goed naar jouw project: de hoeveelheid, de grootte en de frequentie. Hoe vaker we samenwerken, hoe voordeliger. Wel zo fair.

04 Online of drukker

Nadat de eindredactie is afgerond, is de nieuwste versie van jouw pronkjuweel klaar om online of naar de drukker te gaan. Online teksten kan ik ook voor je plaatsen, naar de drukker brengen moet je zelf doen.

'Details create the big picture.' - Sanford Weill

Merel Mollema Fotografie - Manu - 8_edited_edited.jpg
Manu's Script & MG online marketing collab logo

Miranda Goddijn

'Het is heel fijn om met Manu samen te werken. Ze ondersteunt mij om blogs en webpagina's naar een hoger niveau te tillen. Dit doet ze met een goede onderbouwing, altijd in dezelfde structuur en een proactieve houding. Daarnaast stelt ze altijd concrete vragen om een briefing scherper te maken.

GGroze.png

Hilde Lavell

'Manu werkt snel en zorgvuldig en denkt mee met de opdrachtgever. Onze (toch wel omvangrijke) beleidsstukken had ze binnen no-time bekeken en geredigeerd. Fijn in de communicatie en goed bereikbaar. Aanrader!'

Manu's Script & By NINA collab logo

Nina Visser

'Manu nam mijn webtekst eens goed onder de loep. Op zeer respectvolle en vakkundige wijze leverde Manu mij een aangepast en kloppend stuk tekst aan, die ik makkelijk in mijn website kon integreren. Ze heeft een rustige, gestructureerde werkwijze en ziet geen enkel detail over het hoofd.'

bottom of page