top of page

Webtekst laten schrijven 

Je wil gewoon doen waar je goed in bent. En teksten schrijven voor je website hoort daar gewoon niet bij. Punt. Het duurt je te lang, word je niet vrolijk van en in al die frustratie had je veel andere leuke dingen kunnen doen.

 

Heel simpel: besteed het uit aan iemand wiens hartje wel sneller klopt van webteksten schrijven.

 

I repeat: laat die webtekst gewoon schrijven en steek die tijd en energie in dingen die je leuk vindt.

 

Kom je niet uit je woorden? Hi, ik ben Manu.

'Don't use big words, they mean so little.' - Oscar Wilde

Je wilt dus je webtekst laten schrijven. Zo doen we dit samen.

Ik vind de juiste woorden die jou tekortschieten. En ook de woorden waarmee Google jou vindt in de grote online jungle. Met duidelijke en heldere taal zet ik jouw boodschap neer zodat je toegankelijk bent voor jouw publiek. Dus, let's do this.

01 Nice to meet you

Een fijne samenwerking begint altijd bij een kennismaking. 

Ik luister graag naar je verhaal, missie en wensen. Welke teksten heb je nodig? Wil je alleen webteksten laten schrijven of heeft jouw webshop productteksten nodig? Wil je maandelijks bloggen? Captions voor je socials? 

03 Let's do this!

Jaaa, we gaan samenwerken! Superleuk. Nu gaan we echt beginnen. In een uitgebreid gesprek vertel je alle ins en outs van jou en je bedrijf. Ik luister goed naar je passie, want precies dat gevoel schrijf ik in je webtekst. Hoe beter ik je leer kennen, hoe beter de woorden die ik voor je schrijf. 

05 Toetsen en tikken

En dan het echte werk: ik sluit me op en schrijf ongestoord aan jouw nieuwe webteksten. Dit gebeurt meestal in Word. Jij hebt ook nog de gelegenheid om aanpassingen (of last minute wijzigingen) door te geven. Misschien was je een leuke anekdote vergeten die je écht nog in je tekst wilt hebben staan. Fixen we.

02 Quanto costa?

Nadat ik een goed beeld heb van jou en je onderneming, stel ik een offerte op. Hierin specificeer ik wat ik voor je ga doen en wat het kost. Ik kijk naar de soort webtekst die je wilt laten schrijven, de hoeveelheid, de grootte en de frequentie. Hoe vaker we samenwerken, hoe voordeliger. Wel zo fair.

04 Start with SEO

Als eerste duik in de wereld van jouw bedrijf. Of eigenlijk in de wereld van jouw klant. Met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek ontdek ik welke zoekvolumes passen bij jouw producten of diensten.  De teksten die ik bij je oplever, ontvang je altijd met een SEO-bijlage. Zo zie je precies welk zoekwoord bij welke tekst centraal staat.

06 Online

De definitieve teksten zijn finally here! Zet je ze gelijk online of is de webbouwer nog niet klaar? Herhalende webteksten die je laat schrijven, zoals blogs, kan ik ook voor je online zetten. Zo heb je er helemaal geen omkijken meer naar. 

' The most complicated skill is to be simple.' - D. Stojanovic

Merel Mollema Fotografie - Manu - 8_edited_edited.jpg
Manu's Script & Your Flow Events collab logo

Florien Wiersma

'Manu is supergoed bereikbaar en de communicatie verloopt heel prettig. Zowel via telefoon, als via WhatsApp en e-mail. Heel fijn om snel een reactie te ontvangen als je vragen hebt of ergens op dat moment mee bezig bent!'

Manu's Script & Birra Moretti collab logo

Kim Trotz

'Manu schrijft helder, communiceert duidelijk en lost alles op met haar creatieve kijk. Haar manier om te leven en werken als een Italiaan is ook nog eens inspirerend!'

Manu's Script & strangergirlsclub collab logo

Trudy Giavedoni

'Manu is betrouwbaar, bereikbaar en wat we voornamelijk zoeken in een copywriter: punctueel en nauwkeurig. Ze ontzorgt niet alleen, we leren ook nog eens van haar werk!'

bottom of page